16:33:17 - 05 اسفند 1403

معاونت تحقیقات و فناوری

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/02/25 - 15:37
  • - تعداد بازدید: 201
  • - تعداد بازدیدکننده: 199
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا

ارتباط موثر با ارگانهای مختلف در قالب پاسخگویی اجتماعی، مهمترین رسالت حوزه تحقیقات و فناوری است

 

این مطلب را دکتر صابر قلی زاده عنوان کرد.

 

دکتر فریده جعفری مدیر کل بیمه سلامت استان در گفتگویی با وبدا گفت: مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت از سال 1396 در سازمان بیمه سلامت تشکیل شده و اهداف متعددی و کاربردی در رابطه با تحقیقات ،توسعه و پژوهش به نفع بیمه سلامت و بیمه شدگان و اقتصاد سلامت کشور را دارد.

 

دکتر جعفری افزود: از آبان ماه سال گذشته شعب استانی مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت، فعالیت خود را به طور جد شروع کرده اند.

 

وی عنوان کرد: با تشکیل جلسات مشترک با معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، امیدواریم در قالب تحقیقات متعدد در حوزه های نظری ، بنیادی ،کاربردی و حمایت های پایان نامه های دانشجویان در مقاطع تحصیلی ارشد به بالا در خدمت همکاران باشیم.

 

دکتر قلی زاده معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این گفتگو عنوان کرد: یکی از مهمترین رسالتهای حوزه تحقیقات و فناوری، ارتباط موثر با ارگانهای مختلف در قالب پاسخگویی اجتماعی است که بتوانیم مسایل و مشکلات موجود را در قالب طرحهای اثرگذار برطرف کنیم.

 

وی عنوان کرد: در حوزه علوم پزشکی یکی از مهمترین صنعتی که میتوانیم ارتباط اثرگذاری داشته باشیم، بیمه سلامت است و در این قالب همکاریهای خوبی انجام خواهد گرفت تا از ظرفیتهای هر دو سازمان استفاده کنیم.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 6116
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب